Зареждане

Jacare Souza имал сериозен проблем с психиката и бил близо до отказване от ММА

Jacare Souza имал сериозен проблем с психиката и бил близо до отказване от ММА
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Легендарният бразилец Jacare Souza е имал доста сериозни проблеми с психиката и е бил близо до оттегляне от ММА. Бившия шампион в средна категория на Strikeforce и дългогодишен претендент за титлата в UFC е с рекорд 26-7-1 в ММА. През последните няколко години той винаги е близо до титлата, но винаги се проваля в битката, която ще му даде шанс да се бия за колана.

През април тази година той трябваше да победи Jack Hermansson, с което да си гарантира шампионска среща, но загуби с решение и отново се върна в началото. Сега той ще се качи в полутежка категория, за да се бие срещу Jan Blachowicz в главната битка на UFC Fight Night 164 през ноември в Бразилия и реши да поговори за проблемите, през които е минал:


Човече, мислех си да спра с битките. Имах проблем с психиката и бях доста зле. Шофирах към залата и плачех в колата. Задавах си въпроса "какво въобще ще правя в тази зала" ? Моята съпруга ми намери психолог и той ми помогна доста. 

Сега съм много развълнуван от това, че ще се завърна и тренирам, както никога преди. Сега има много неща, заради които да се радвам. Преди няколко месеца пътувах към залата и плачех в колата, като дори не знаех каква е причината. Исках да спра да се бия и смятах, че не искам повече ММА в живота си. 

Изведнъж обаче нещата се подновиха и получих шанс да оглавя събитие. Не искам да говоря за този психически проблем, защото няма да бъде позитивен за вас, но ние го открихме. Всички си имат проблеми. Преди време щях да ви помисля за луди ако ми кажехте, че ще имам проблеми с психиката. 

Нямам проблем да говоря за това, защото е нещо добро и може да помогне на други хора. Някои хора си мислят, че хората, които се самоубиват са тези с проблеми и това не е добре. Честно казано не искам да говоря за това. 

Моето семейство ми помогна много и моята жена ми намери психолог. Тогава не исках да ходя, защото не съм луд. Това обаче беше най-доброто нещо, което съм правил. Аз приех моя проблем и работих върху неговото решение. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес