Зареждане

Известен журналист попиля Дилън Денис

Известен журналист попиля Дилън Денис
Публикувано на: Януари 4, 2022 в 02:00 ч
Дилън Денис най-накрая си намери майстора, който го постави на мястото му. Наскоро известният журналист Ариел Хелуани реши да подкрепи Джейк Пол и това провокира Денис да го обиди. "El Jefe" написа в социалните мрежи, че Хелуани е кучка, защото подкрепя ютубъра.

Хелуани мина в отбранителен режим и от своя страна попиля Денис в социалните мрежи. Преди няколко дни Дилън сподели, че ще се оттегли завинаги от спорта, ако Джейк Пол го нокаутира в боксов мач.

За битка между тях се говори няколко години, но така и не се случи. Дилън вече не е активен в ММА, но въпреки това не спира да провокира колегите си и да се хвали, че е най-добър.

Ето какво написа Хелуани по адрес на Денис:

Хора, ако си мислите, че живота е гаден, просто си представете, че 3 години молите за битка ютубър. И след толкова години все още не сте достатъчно популярни, за да ви зачитат за достоен съперник за него. Представете си това. С други думи вие може да сте на мястото на Дилън Денис. 

Може би това ще бъде годината, в която Пол ще приеме бой с Денис. Аз лично се надявам Джейк да приеме, за да ни оставиш най-накрая с твоите тъпи постове. Последвайте ме, за да ви дам 1000 долара. Дилън, кой по дяволите прави така ? 

Стегни се. Говориш, че ще се оттеглиш завинаги, ако паднеш от Пол. Ще се оттеглиш от какво ? От социалните мрежи ? Ти и без това вече не се биеш. Скот Кокър, моля те, спаси ни.

В последните години Денис стана обект на много подигравки, но въпреки това не спира да лети в облаците.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес