Зареждане

Извънредно: Почина Антъни Джонсън!

Извънредно: Почина Антъни Джонсън!
Публикувано на: Ноември 13, 2022 в 22:55 ч
ММА легендата Антъни Джонсън е починал.

Вижте още - Абделазиз: Антъни Джонсън е зле! Молете се за него!

Трагичната новина разтърси ММА обществото и беше потвърдена от няколко ММА бойци. В последната година Антъни сподели, че се бори със сериозен здравословен проблем. Той отказа да разкрие какъв е бил той, но явно е било много сериозно положението.

Наскоро Али Абделазиз, който беше дългогодишен мениджър на Джонсън призова за молитви. Антъни не бил добре, а сега две седмици по-късно разбираме, че боецът е починал.

Джонсън напуска този свят на 38-годишна възраст. Причината за смъртта не е разкрита, но предполагаме, че ще стане ясна на по-късен етап. Антъни започна кариерата си през 2006 година.

Той бързо влезе в UFC, където впечатляваше с нокаутите си. Джонсън успя да стигне до титлата в полутежка категория 2 пъти, но и 2-та пъти загуби със събмишън от Даниел Кормие. Той ще остане в историята като един от най-големите нокаутьори в UFC.

През 2017 година Антъни обяви, че се оттегля от ММА, след като за 2-ри път загуби от Кормие. Той качи доста килограми по време на пенсията си, след което 4 години по-късно се завърна в ММА.

Джонсън подписа с Bellator и взе участие в турнира им в полутежка категория. Той дебютира през май миналата година. Антъни нокаутира Хосе Аугусто и продължи напред. Той трябваше да се бие с Вадим Немков, но се оттегли заради мистериозния проблем със здравето.

Борбата на Джонсън продължи цяла година, като по едно време той разкри, че е по-добре и ще се завърне в клетката. За съжаление Антъни губи битката за своя живот на такива млади години.

Ето го един от последните постове, които Джонсън написа за здравословното си състояние.

"Наистина ми се иска да навляза в повече подробности за сериозността на моята болест. Искам да се молите за мен възможно най-много. Всичко е по Божията воля. 

Никога не съм бил толкова изплашен в живота си. Оставам силен заради подкрепата на моето семейство и приятели.", написа Джонсън през 2021 година. 




Да почива в мир!!!






















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес