Зареждане

Израел Адесаня планира завръщане преди края на годината: Нямам търпение

Израел Адесаня планира завръщане преди края на годината: Нямам търпение
Публикувано на: Октомври 2, 2024 в 06:38 ч
Бившият двукратен неоспорим шампион в средна категория Израел Адесаня разкри, че се надява да се бие отново преди края на тази година, ако не и в началото на следващата, като заяви, че е развълнуван от завръщането си в октагона в опит да прекъсне загубата си от два мача.

Аадесаня не се е появявал в клетката, откакто оглави UFC 305 през август в Пърт, губейки зашеметяващо в четвъртия рунд със задушаване в разгорещената си битка за титлата срещу Дрикус Дю Плеси.

Поражението бе второ поредно за Адесаня след предишната загуба в битката за титлата срещу Шон Стрикланд през септември миналата година.

Израел Адесаня планира завръщане в UFC в края на годината

И на фона на връзките с поредното продължително прекъсване на участието си в Октагона, тази седмица Адесаня разкри, че се надява да влезе в Октагона още веднъж тази година и е развълнуван от възможността да се бие отново.

"Въпреки че нямам пояс, феновете все още говорят за мен", заяви Израел Адесаня в предаването The Adam Carolla Show. "Аз все още съм Израел Адесаня.  В момента искам да се бия още веднъж преди края на тази година или в началото на следващата. Но все още не знам. Просто тренирам, надграждам там, където сме спрели, и в някакъв момент ще ми се обадят с няколко варианта. Сигурен съм, че Дана Уайт ще ме потърси в някакъв момент."


"Нямам търпение да го направя отново", обясни Израел Адесаня. "Срещу кого? Ще разберем."

И макар да запази мълчание относно потенциалния противник за завръщането си, през уикенда Адесаня беше свързван с двубой с изгряващия руско-френски претендент Насурдин Имавов, като бившият възпитаник на Фернанд Лопез постигна победа с решение над изпадналия в криза Брендън Алън на UFC Fight Night Paris. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес