Зареждане

Израел Адесаня очаква Уитакър да победи Дрикус Дю Плеси

Израел Адесаня очаква Уитакър да победи Дрикус Дю Плеси
Публикувано на: Май 29, 2023 в 09:23 ч
Израел Адесаня вярва, че скоро може да се бие отново с Робърт Уитакър.

На UFC 287, Адесаня успешно върна титлата си в средна категория с нокаут във втория рунд над дългогодишния си враг Алекс Перейра. Много хора започнаха да говорят за трилогия между тях, но за съжаление бразилеца обяви, че се качва в полутежка категория.

В момента няма изявени претенденти за титлата на Адсаня, но скоро това ще се промени. В началото на юли Робърт Уитакър и Дрикус дю Плеси ще мерят сили в UFC 290, което ще се проведе в Лас Вегас. Тази битка ще излъчи претендент за златото на "The Last Stylebender".

Адесаня много иска да се бие с дю Плеси, който го обиди, след като каза, че Израел не е африканец. Израел иска Дрикус да бие Уитакър, но не вярва, че ще се случи.

"Опитах да си уредя битка с дю Плеси на Allegiant Stadium в Лас Вегас. Защо трябваше да чакаме ? Това е играта, която играем. Разбрах, че Уитакър и Дрикус ще се бият в битка от три рунда. Роб вероятно може да го довърши.

Дю Плеси не може да надиграе Робърт. Мисля, че Роб ще бъде по-бърз и по-здрав от него. Мисля, че в тази битка Уитакър има 70% шанс да спечели. Аз наистина искам да се бия с Дрикус.", каза Адесаня.

Кой ще победи в битката между Уитакър и дю Плеси ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес