Зареждане

Изненада! UFC гласят Valentina Shevchenko срещу Sijara Eubanks в главната битка на UFC 230

Изненада! UFC гласят Valentina Shevchenko срещу Sijara Eubanks в главната битка на UFC 230
Публикувано на: Октомври 2, 2018 в 21:29 ч
След месеци спекулации и слухове от UFC решиха тотално да ни изненадат и да подготвят за главна битка на UFC 230, Valentina Shevchenko срещу Sijara Eubanks за титлата в категория муха. Новината сподели преди малкo Brett Okamoto, който твърди, че близки до UFC източници са споделили планираната битка:


Тази новина изобщо не се хареса на феновете и доста от тях започнаха да изказват своето възмущение в социалните мрежи. Преди време Dana White обеща епична карта за Медисън Скуеър Гардън, но това не е главната битка, която всички очакват и искат да видят.

Okamoto споделя, че е говорил с Dana White, който му потвърдил, че битката между двете е факт. Негови източници обаче твърдят, че една от двете не е доволна от предложените условия и все още преговарят:


Ако познате добре Dana White бихте се досетили, че цялата тази суматоха може да е просто отвличане на вниманието, за да може изневиделица да обявят, че Jon Jones може да оглави събитието, както предрече Joe Rogan преди време. Към момента обаче това са последните новини и ние ще следим внимателно ситуацията.

Valentina за последно трябваше да се бие за титлата срещу Nicco Montano, но тя се оттегли и от UFC решиха да и отнемат пояса. Преди това Shevchenko победи брутално дебютантката Priscila Cachoeira. Sijara Eubanks e с рекорд 3-2 в ММА и записа победа в дебюта си за UFC с решение над Lauren Murphy.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес