Зареждане

Иван Щирков: Харитонов трябваше да се бие с Яндиев в клетката

Иван Щирков: Харитонов трябваше да се бие с Яндиев в клетката
Публикувано на: Декември 3, 2020 в 07:47 ч
Иван Щирков е поредният ММА боец от Русия, който не е доволен от постъпката на Сергей Харитонов. Миналия месец Сергей беше пребит от Адам Яндиев след спор за дълг. Адам прати Харитонов в болницата и му счупи носа и орбиталната кост. Докато беше в болницата Харитонов говореше, че щял да предизвика Яндиев на бой в октагона и нямало как да има примирие.

Това обаче се промени буквално за няколко дни. Двамата се видяха, разбраха се и дори се прегърнаха. Сергей сподели, че няма да съди своя бияч и вярва, че дал пример на младите.


Александър Шлеменко и Олег Тактаров излязоха с критика към него.

Щирков също смята, че Харитонов е сгрешил. Ето какво сподели Иван по темата:

Ще кажа, че при никакви обстоятелства не трябва да пише жалба в полицията. Сергей е израснал в такова общество, в което е било загуба на време да правиш такива неща. В такива времена е имало битки на улицата, в клетката и навсякъде. Било е нормално да получиш удари в един свят на бойци. Мисля, че това общо взето е било нормално. Не искам да говоря за неговите проблеми с Яндиев.

Така обаче не се действа в един мъжки свят. Сергей даде лош пример. Бойците не трябва да се бият по улиците помежду си или с други хора. Ако се е случло, тогава измислете решение, което да е възможно най-добро. Разберете се в клетката. Не знам кой е крив и кой е прав. Хората казват, че Адам му е дал пари, платил е някаква компенсация. Значи си го направил само, за да получиш пари от човекa? Така е още по-лошо.

Взе ли пари Сергей, за да прости на Яндиев ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес