Зареждане

Israel Adesanya: Следващата ми битка ще бъде историческа

Israel Adesanya: Следващата ми битка ще бъде историческа
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 10:14 ч
Israel Adesanya е една от изгряващите звезди на UFC. Той подписа с организацията в началото на годината и записа цели 4 битки до момента, като всичките бяха победи и в 3 от тях спечели бонуси. Adesanya за последно успя да нокаутира Derek Brunson по-рано този месец и вече отправи погледа си към титлата. Наскоро стана ясно, че той е отказал да е резерва на битката за титлата между Robert Whittaker и Kelvin Gastelum през февруари, а вместо това е предложил да се бие срещу опонент, който да му гарантира мач за титлата при победа.

В момента има двамата, които се открояват и са близо до титлата и това са бившия шампион Luke Rockhold и Jacare Souza. Все още не се знае кога и срещу кой ще се бие Israel, но той вярва, че битката ще бъде историческа:


Срещнахме се с Dana и си поговорихме. Интересното беше, че двамата мислехме за едни и също опонент, но плановете ни бяха различни. Казах му, каквото трябваше и той хареса нещата. Различно е когато съм пред теб, защото разбираш, че не съм тук за шеги, а съм сериозен и си върша работата. Двамата се разбрахме и той е мъж. Той има негови планове, както за мен, така и за UFC. Всички ще разберете, но малко по-късно.

Dana се съгласи с моят план и го хареса. Успях да го убедя в това. Ще трябва да изчакате малко, за да може да подредим нещата. Чакаме другия боец да каже "Да" и когато го направи вярвам, че ще бъде историческо. Това ще бъде нещо, което ще ви развълнува. След това обаче имам други планове, които са също толкова диви и вълнуващи. С времето всичко ще се разкрие, а вие просто изчакайте.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес