Зареждане

Israel Adesanya: Аз съм този, който ще се бие за титлата с Robert Whittaker

Israel Adesanya: Аз съм този, който ще се бие за титлата с Robert Whittaker
Публикувано на: Февруари 11, 2019 в 00:00 ч
Israel Adesanya успя да остане непобеден в клетката и увеличи рекорда си на 16-0 в ММА. Той успя да победи своя идол Anderson Silva на UFC 234 и се превърна в претендент за титлата. Нещата стават интересни, защото Kelvin Gastelum трябваше да се бие срещу Robert Whittaker за пояса, но шампиона се оттегли в последния момент и сега не е ясно кой ще бъде безспорен претендент.

Преди битката между Silva и Adesanya, Dana White беше категоричен, че това е битка за определеня не безспорен претендент и сега е възможно Gastelum да загуби своя шанс. Ето какво сподели Israel за заплетената ситуация:



Аз съм безспорен претендент за титлата. Аз съм този, който ще се бие за титлата и не ми пука. Готов съм да се бия срещу Kelvin или Rob. Ще се бия с този, който държи титлата. Виждам как Kelvin се разхожда с някакъв пояс и не знам кой му го даде. 

Аз си свърших работата и сега знам, че ще се бия за пояса. Сега вече мога да си позволя каквото си искам. Направих много за организацията и сега мога да чакам колкото си искам. Изиграх си ролята и станах безспорен претендент. Jacare може да се бие с Kelvin в реванш. Не ме интересува. Аз се появих и си свърших работата.






Кой трябва да се бие за титлата след тази непредвидена ситуация ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес