Зареждане

Исмаилов към Минеев: Ще те бия в клетката и на улицата

Исмаилов към Минеев: Ще те бия в клетката и на улицата
Публикувано на: Март 18, 2021 в 00:00 ч
Магомед Исмаилов потвърди, че ще се бие със своя върл враг Владимир Минеев. Мага сподели, че срещата им ще бъде в края на септември, но с това няма да сложи точка на враждата. Исмаилов е сред най-големите звезди в руския ММА и преди няколко години премери сили с Минеев. Битката им беше доста оспорвана и завърши с равенство.

Магомед и Минеев се сбиха на галавечер преди няколко седмици в Русия и така разпалиха отново своята вражда. Исмаилов е майстор на спорта на Русия и е с рекорд 17-2-1 в ММА и в серия от 11 поредни победи. Миналата година той записа големи победи над Александър Емеляненко и Иван Щирков. Сега е време за втори дуел с Минеев, а Исмаилов е готов да го бие в клетката и извън нея:

Казах, че ще има бой с Владимир Минеев през септември. Защо никой не ме слуша? В края на септември ще се бием. Когато имаме спортна конфронтация, ще го бия на улицата. Ще го бия в клетката и тогава, където и да го видя, ще го бия. Ще намеря възможност да го хвана, за да го бия.

Няма да свърши тази вражда. Няма да го оставя така, защото ме нарани. Той ме обиди, но аз не го оставям. Казвам това сега за всички, за да не стане по-късно новина. Мага сега казва на всички - това няма да свърши с битката ни в клетката.

Ще успее ли Исмаилов да се справи с Минеев ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес