Зареждане

Ислям Махачев срещу Александър Ернандес на UFC 249

Ислям Махачев срещу Александър Ернандес на UFC 249
Публикувано на: Март 2, 2020 в 05:00 ч
Ислям Махачев ще се бие срещу Александър Ернандес на UFC 249, което ще се проведе през април в Бруклин. Дълго време от UFC се опитваха да намерят опонент за Махачев, но удряха на камък. Ислям е съотборник на Хабиб Нурмагомедов, който ще се бие в главната битка на вечерта с Тони Фъргюсън. Махачев и Ернандес заемат 14-то и 15-то място в ранглистата на лека категория и срещата им ще бъде интересна.

28-годишния Махачев е с рекорд 18-1 в ММА и се намира в серия от 6 поредни победи. Той няма загуба от 2015 година и в своята последна битка победи Дави Рамос с решение през септември 2019 година в Абу Даби. Ислям печели 10 от 18-те си победи с приключване и победата тук ще му отвори врата към големите битки в категорията.

27-годишния Ернандес от своя страна е с рекорд 11-2 в ММА и не е лесен съперник. Александър започна ударно в UFC и записа две победи, но след това получи битка с Доналд Серони и загуби с нокаут в началото на 2019 година. Ернандес се завърна през юли и победи с решение Франсиско Триналдо, с което се отърси от загубата.

Кой ще победи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес