Зареждане

Ислам Махачев тренира на 5642 метра надморска височина

Ислам Махачев тренира на 5642 метра надморска височина
Публикувано на: Януари 12, 2023 в 00:00 ч
Остава месец до голямото събитие UFC 284, което ще се проведе на 12-ти февруари в Пърт, Австралия.

В главната битка Ислам Махачев ще мери сили с друг шампион в лицето на Александър Волкановски. Залогът ще бъде титлата в лека категория, която е в притежание на дагестанеца. И двамата бойци в момента са в тренировъчен лагер.

Австралиецът покани в своя лагер Майрбек Тайсумов и активно тренира борба, тъй като отлично разбира опасността от съперника. Махачев от своя страна впечатлява със своите тренировъчни методи.

Ислам се готви да защити титлата си на Елбрус. Той е наситен с чист планински въздух, работи активно в залата и отделя време за почивка. На 7 януари дагестанецът имаше ден за възстановяване. Той се гмурна във студената вода, а след това и в снега.

Журналистите от американската медия MMA Junkie бяха шокирани от подобни процедури. Tе дори сравниха Махачев с легендарния Sub-Zero, героят на култовата компютърна игра Mortal Kombat.

„Махачев е истински психопат. И го казваме с голямо уважение към него. Можете ли да си представите какъв стрес ще изпита тялото ви, каква психологическа стабилност е необходима за това ? 

В случай, че се чудите, връх Елбрус е на 5642 метра надморска височина, а температурата е -32 по Целзий! Махачев просто е много по-различен от другите.“, се казва в статията на MMA Junkie.

Чака ни една страхотна битка. Кой ще я спечели ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес