Зареждане

Ислам Махачев прегази Боби Грийн за 3 минути и 23 секунди

Ислам Махачев прегази Боби Грийн за 3 минути и 23 секунди
Публикувано на: Февруари 27, 2022 в 04:10 ч
Дагестанската звезда Ислам Махачев се приближи до титлата в лека категория. Махачев се изправи срещу Боби Грийн в главната битка на UFC Fight Night 202, което се проведе в Лас Вегас. Съвсем очаквано Махачев успя да си свърши работата и не даде никакви шансове на своя съперник.

В началото Ислам опита хай кик, след което вкара лоу кик. Грийн държеше ръцете ниско и финтираше. Махачев хвана ритник от Грийн и го залепи към мрежата в клинч. Боби вкара удари с коляно, а Махачев го събори на земята. Ислам опитва кимура, но не успява да я заключи.

Ислам заема доминантна позиция и започва да вкарва граунд енд паунд. Дагестанеца взе гърба на Грийн, след което продължи с ударите и принуди рефера да спре битката, която продължи 3 минути и 23 секунди.

С тази победа Махачев навлезе в серия от 10 поредни победи. Той сподели, че се интересува само от шанс за титлата. Ислам каза още, че ще даде шанс на Бенийл Дариуш, но когато спечели златото. Двамата трябваше да се бият днес, но Дариуш си счупи крака.

Грийн от своя страна се разделя със серия от 2 поредни победи. Той сподели, че е разочарован от себе си и изяви желание за реванш в бъдеще.

Време ли е Махачев да се бие за златото ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес