Зареждане

Иржи Прохазка: Представянето ми беше ужасно

Иржи Прохазка: Представянето ми беше ужасно
Публикувано на: Юни 13, 2022 в 02:00 ч
Иржи Прохазка не е доволен от представянето си в битката с Гловър Тейшейра.

Миналия уикенд двамата се биха в главната битка на UFC 275, което се проведе в Сингапур. Прохазка вървеше уверено към загубата и изоставаше в картите на съдиите. В последните секунди на 5-тия рунд Иржи принуди Тейшейра да се предаде и открадна победата.

Гловър почти нокаутира Прохазка в 5-тия рунд. Наистина е впечатляващо това, което направи Тейшейра на 42-годишна възраст. Иржи спечели златото, но не е доволен. Той определи представянето си като ужасно.

„Чувствам се малко уморен. Трябваше да се раздам на 100 процента. Той е много труден съперник. Впечатляващо е да си под такъв натиск, но да продължиш да удряш на тази възраст.

Недоволен съм от представянето си. Честно казано, показах ужасна битка. Видяхте, за няколко мига просто оцелях. Моята позиция в живота е да доминирам в битката, а не само да оцелявам. 

Искам да бъда ловец. И това ще бъде в следващия ми двубой. Кълна се, че ще бъда различен. Трябва да се боря ефективно, да не правя неща, които не са добри за мен. 

Цялата тази кръв, твърдост - това е грозно. Може да е красиво за вас, защото обичате зрелището. Но бойците искат да се бият чисто. 

Най-важното е, че знам къде съм допуснал грешки. В тренировките, в живота. Знам какво трябва да променя“, каза Прохазка на пресконференцията след UFC 275. 

Доволни ли сте от представянето на Прохазка ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес