Зареждане

Иржи Прохазка: Не бях във форма в битките с Алекс Перейра

Иржи Прохазка: Не бях във форма в битките с  Алекс Перейра
Публикувано на: Август 29, 2024 в 02:00 ч
Никой боец не е 100% здрав. Това е всеизвестен факт и самият Иржи Прохазка много добре знае, че няма място за оправдания. Иржи дори не се опитва да се оправдава, просто отговаряше на въпросите, които му бяха зададени. Те се основаваха на предишни индикации, когато Прохазка посочи, че не е съвсем здрав, влизайки в последната битка за титлата.

В последните 8 месеца Прохазка се срещна 2 пъти с Перейра. В първата им битка Иржи загуби с нокаут във втория рунд, но тогава остана впечатление, че рефера спира битката твърде рано. Това е причината Перейра да се съгласи на реванш. Втората им битка се проведе през юни тази година. В нея Алекс не остави никакво съмнение и нокаутира тежко Прохазка пак във втория рунд.

Сега Иржи признава, че не бил във форма за тези битки, но знае какво да направи, за да се подобри и да стане най-добрият.

„И в двата мача с Алекс Перейра не се включих във форма. Но това няма значение. Всички сме ранени/неразположени по някакъв начин. Това е просто част от нашия занаят. Ние сме в бойния бизнес и тези неща са част от нашето ежедневие. Трябва да кажа, че всичко беше наред преди мача с Александър Ракич, за което съм много щастлив. 

Но това не беше така в двата мача срещу Алекс Перейра. Трябва да обръщам повече внимание на нещата, на които мога да повлияя. Благодаря на Бог за моя екип, който винаги се грижи за мен. Имаме добри специалисти по отношение на здравето. Знам какво е необходимо, за да бъда най-добрият.“ каза Прохазка.

Ще успее ли Иржи да стигне отново до титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес