Зареждане

Иржи Прохазка: Извинявам се на цяла Чехия! Повече няма да губя

Иржи Прохазка: Извинявам се на цяла Чехия! Повече няма да губя
Публикувано на: Юли 9, 2024 в 02:00 ч
Иржи Прохазка пое цялата отговорност на гърба си и се извини на феновете, че не е спазил обещанията си преди мача с Алекс Перейра. Преди да влезе в двубоя, той каза, че е в добро здраве и ще покаже истински двубой за титлата в полутежка категория.

В крайна сметка се оказа, че той прикрива здравословното си състояние и изобщо не успя да даде отпор на бразилеца. Прохазка получи тежък нокаут, който превърна шампиона в герой и измести Иржи от претендентското място в категорията.

По отношение на всички изявления преди мача, хода на мача и последвалия резултат, Иржи чувства, че носи отговорност към своите фенове. Той се извини на цяла Чехия и обеща, че повече няма да губи в клетката:

„Просто искам да се извиня на целия чешки народ. Извинете ме, че не удържах на думата си, която дадох преди мача. Поемам цялата отговорност за представянето си и за унизителния нокаут, който получих на гърба си. Няма да ме видите по друг начин, освен с победоносни ръце над главата ми.“, каза Прохазка в студиото на Televizní noviny.

Все още не е ясно какво следва за Прохазка в клетката. Предстои да се обсъди както промяната в категорията, така и оставането в настоящата дивизия и един от трите възможни съперника - Магомед Анкалаев, Джамал Хил и Ян Блахович.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес