Зареждане

Иржи Прохазка: Беше прибързано да приемам реванш с Перейра

Иржи Прохазка: Беше прибързано да приемам реванш с Перейра
Публикувано на: Юли 5, 2024 в 02:00 ч
Иржи Прохазка признава, че все още не е бил готов за реванш с Алекс Перейра. Звездата от Чехия не бил готов както тактически, така и здравословно.

Когато бившият шампион и настоящ UFC анализатор Даниел Кормие каза в своя подкаст, че Иржи е направил огромна грешка, като е дал съгласие за реванш с Переира толкова скоро, много хора му се изсмяха. Днес обаче знаем, че той е бил прав. Това потвърди самият Прохазка.

Прохазка и Перейра се биха в края на миналия месец в Лас Вегас. Алекс го прати в тежък нокдаун в края на първия рунд, а началото на втория го нокаутира. Сега Иржи вероятно съжалява, че приел тази битка и признава, че не бил готов за нея.

„Сега мога честно да кажа, че приемането на мача беше прибързано. Тялото ми беше отслабено от болести, инфекции и също нямах достатъчно подготовка, защото го приехме с кратко предизвестие. Разбира се, трябваше да кажа преди мача, че всичко е наред, но не беше така. 

По времето, когато се провеждаше двубоят, не бях в най-добрата си форма. Сега трябва да пренастроя живота си, защото така не се бия. Вместо да изпълня перфектен щурм и контрол, аз се предадох на опонента си. 

От тази гледна точка първият ни мач беше много повече в моите ръце. Имахме план, че ще стигнем до Алекс чрез комбинации и след това ще го хвърлим на земята, където ще го победим.“, каза Прохазка.

Ше успее ли Перейра да си върне титлата в следващите години ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес