Зареждане

Ion Cuțelaba разпиля Khalil Rountree за 2 минути и 35 секунди

Ion Cuțelaba разпиля Khalil Rountree за 2 минути и 35 секунди
Публикувано на: Септември 28, 2019 в 22:31 ч
Ion Cuțelaba и Khalil Rountree споделиха клетката в битка от главната карта на събитието UFC Fight Night 160, което се провежда в Дания. Срещата между двамата беше в полутежка категория. В началото на срещата Rountree започна силно със здрав десен и след него ритник в тялото, който Cutelaba успя да хване и да свали на земята Khalil.

Rountree успява да се изправи, но Cuțelaba отново го събаря на земята. Двамата се изправят и разменят удари с лакти, след което Rountree вкарва силен удар, а Cutelaba му връща супермен пънч. Cuțelaba отново пренася битката на земята, където вкарва градушка от здрави удари и лакти на Khalil и това принуждава рефера да прекрати срещата, която продължи само 2 минути и 35 секунди.

Това е първа победа за Ion за тази година, след като идваше със загуба от Glover Teixeira, който го удуши през април. Това е 4-та победа за него в UFC и той вече е със статистика 4-3 в организацията и 15-4-1 в ММА. Rountree от своя страна губи за първи път тази година и идваше след победа над Eryk Anders, която записа през април. С тази загуба неговата статистика в UFC вече е 4-4-1 и 8-4-1 в ММА.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес