Зареждане

Илир Латифи: Ще поразявам гигантите в тежка категория

Илир Латифи: Ще поразявам гигантите в тежка категория
Публикувано на: Март 20, 2020 в 09:31 ч
Илир Латифи остава уверен, че ще има успех в тежка категория. 36-годишния боец направи дебют при тежките в UFC през ноември миналата година и се представи добре, но въпреки това загуби с решение от Дерик Люис. С тази загуба той навлезе в серия от 3 поредни загуби, но за него битката с Люис не е загуба, а победа. "The Human Fridge" няма победа в клетката вече над 2 години, но не се притеснява и се цели в най-големите в новата си категория. Илир твърди, че е убиец на великани и няма търпение за нов сблъсък. Ето какво сподели той в интервю за бъдещето си в ММА:


Трябва ми време да свикна с тази категория. Имах някои усложнения преди двубоя и просто продължих с него. Имах нужда от този двубой. Беше голям мач и с нетърпение очаквам да се бия в тази дивизия. Започнах кариерата си в тежка категория и вероятно ще завърша в тежка категория. Аз съм човек, който обича предизвикателствата. Цял живот съм бил аутсайдер. 

В бъдеще мога да се върна в полутежка категория, но за сега се виждам при тежките. Целя се в най-големите в тежката, защото съм убиец на гиганти. В момента съм фокусиран върху категорията и ще се върна възможно най-скоро. Не гледам на битката с Люис като на загуба. Мисля, че го победих, а той е боец от топ 5 и успя да приключи доста бойци в 1-вия рунд. Мисля, че лесно го контролирах през всичките рундове.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес