Зареждане

Ilir Latifi иска да започне предаване за дивите животни и да обикаля света

Ilir Latifi иска да започне предаване за дивите животни и да обикаля света
Публикувано на: Март 13, 2018 в 09:35 ч



Ilir Latifi - същият, който язди слонове, иска да започне предаване за дивите животни, в което да изследва природата и да язди различни зверове. Ние сме навити, а ти?

"Винаги съм твърдял, че някой ден ще направя предаване за животните като на Steve Irwin. На 100% ще го видите. Ще бъде на друго ниво. Ще ви покажа неща, които никога досега не сте гледали."

"Имам планове. Само ми трябват правилните хора и екип, с които да работим. Много хора ще имат интерес, нали? Ще бъде невероятно."

"Навярно ще започнем в Африка - ще видим лъвове, бизони, еднорози (те са ми любимите), слонове. После сигурно ще се прехвърлим към  Амазонската джунгла и Австралия. Има наистина интересни места. Природата е уникална."

Latifi също обяснява, че известната му снимка, на която язди кон по плажа, не е направена специално за социалните мрежи. Той просто си бил такъв.

"Интересувам се от всичко свързано с природата и животните. Просто обичам да яздя коне по плажа."

"Никога не съм мислил, че ще настане такъв фурор около нея. Тя просто е толкова естествена. Интересна е, признавам."



А за следната той обяснява:

"Бях в един резерват за слонове, в който се грижеха за тях. Срещнах уникални животни там. Слоновете са изключително интелигентни и имат много добра памет."



"Можете ли да си ме представите да яздя еднорог? Би било уникално!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес