Зареждане

Илия Топурия: UFC натискат за реванш с Алекс Волкановски

Илия Топурия: UFC натискат за реванш с Алекс Волкановски
Публикувано на: Февруари 27, 2024 в 10:00 ч
Илия Топурия вярва, че притежава точно необходимите качества, за да спре безпогрешния Ислам Махачев. Топурия ще трябва да направи една защита в категория перо, а чак след нея да търси втора титла. Топурия е ново откритие в ММА от Испания, който стана първият човек в категория перо, спрял Александър Волкановски.

Малко след като стана шампион, Илия отправи много силно послание към цялата дивизия. Той сподели, че няма достоен съперник, който да заслужава шанс за златото. Дейна Уайт все още не е обявил официални планове, но Волкановски вече потвърди, че не би искал да отсъства от играта за дълго време въпреки тежката загуба.

Алекс поиска незабавен реванш с Топурия. По всичко изглежда, че той ще го получи, но Топурия не вижда смисъл в това.

„Това, за което говорих с UFC и това, което ми беше предложено е, че Алекс Волкановски, като се има предвид дългото му управление, ще получи незабавен реванш. Мисля, че това е безсмислен въпрос, защото резултатът няма да е много различен. Но в същото време разбирам решението.

Ако е възможно, бих искал да се бия с Алекс в Испания и ако го победя, ще тръгна след Махачев. Ще спечеля втората титла. Твърдо вярвам, че мога не само да го победя, но и да го приключа преди решението на съдиите. Това е планът.,” каза Топурия пред MMA Global.

Ще може ли Топурия да стане двоен шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес