Зареждане

Илия Топурия беше шокиран след нокаута на Макс Холоуей

Илия Топурия беше шокиран след нокаута на Макс Холоуей
Публикувано на: Април 15, 2024 в 01:00 ч
Реакцията на Илия Топурия на нокаута на Макс Холоуей на UFC 300 беше показателна.

"El Matador" беше шокиран, когато хаваецът нокутира тежко Джъстин Гейджи в последната секунда на битката. Макс победи Гейджи в зрелищен стил на UFC 300, което се проведе в Лас Вегас. Хаваецът нокаутира съперника си в последната секунда на двубоя и спечели уникалния пояс "BMF".

Всичко беше наблюдавано отблизо от настоящия шампион в категория перо Илия Топурия, когото Холоуей предизвика на дуел веднага след победата. Макс заслужено стана най-лошото копеле в UFC и сега иска да си върне титлата в категория перо. След победата над Гейджи Холоуей вече е претендент за титлата и в лека категория.

Макс вдигна своите акции до небето и UFC трудно ще му откажат шампионска битка в двете категории. След победата в UFC 300, Холоуей призна, че наистина би искал да се изправи срещу Топурия. Испанецът с грузински корени няма намерение да избегне предизвикателството и в разговори с журналисти след събитието показа, че е готов за такава битка.

Може би UFC ще вземе решение за такава среща по-късно тази година на потенциална галавечер в Испания. Вижте как Топурия реагира на победата на своя потенциален съперник:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес