Зареждане

Хосе Алдо се закани да нокаутира Пьотр Ян

Хосе Алдо се закани да нокаутира Пьотр Ян
Публикувано на: Юли 11, 2020 в 00:00 ч
Легендарният боец Хосе Алдо е на прага на ново голямо постижение в своята славна кариера. След броени часове той излиза срещу Пьотр Ян в битка за вакантната титла в категория петел. На бойния остров в Абу Даби 33-годишния бразилец ще се опита да пребори опасния руснак, който дълго време настояваше за този шанс.

Залогът е огромен и двамата бойци бяха с еднакво тегло на кантара. Хосе е в серия от 2 поредни загуби с решение, но това не го притеснява и той е готов да спечели титла в още една категория. Алдо предвижда доминантна победа с нокаут и ново злато:


От мен си зависи и мисля, че ще бъде оспорвана битка. Никой не ме е следил как тренирах и не знаят какво направих по време на лагера. Това беше моя най-добър лагер. Моята скорост, сила и всичко останало. Ако срещата не стане бой на вечерта, то тогава ще спечеля бонус за нокаут на вечерта. 

Нашите стилове са сходни и мисля, че ще бъде много вълнуваща битка. Аз ще контролирам боя и ще определя неговия развой. Всичко ще бъде според моите условия. Точно сега не мисля за моето наследство. Фокусиран съм на 100% да спечеля титлата по възможно най-доминантен начин. 

Ще стане ли Алдо шампион в още една категория ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес