Зареждане

Хорхе Масвидал свалил 9 килограма за 6 дни

Хорхе Масвидал свалил 9 килограма за 6 дни
Публикувано на: Юли 11, 2020 в 00:00 ч
Най-лошото копеле в ММА е готов за бизнес в Абу Даби. Хорхе Масвидал си влезе в категорията за битката с Камару Усман и ще даде всичко от себе си, за да спечели титлата в полусредна категория в главната среща на UFC 251. "Gamebred" прие боя с кратко предизвестие и сподели, че е свалил 9 килограма за 6 дни. Разбира се, това не е било лесно, но той е доказан професионалист и успя.

Хорхе се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут и в своята последна битка победи Нейт Диаз, с което стана най-лошото копеле и си спечели уникален пояс. Масвидал изгря с победите си над Дарън Тил с нокаут в Лондон и над Бен Аскрен с нокаут за 5 секунди. Сега той има още по-голям шанс пред себе си и е готов да се възползва максимално. Ето какво сподели Масвидал за свалянето на килограмите:

Свалих 9 килограма за 6 дни. Това е всичко, което ще кажа. Да, беше трудно, но го направих. Върша си работата. Противникът пред мен е много упорит. Първоначално беше болезнено свалянето на килограми, но сега всичко е зад мен. Сега качих килограми, хидратиран съм, така че доста скоро ще е просто време за парти.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес