Зареждане

Хорхе Масвидал готов да пребие братята Пол

Хорхе Масвидал готов да пребие братята Пол
Публикувано на: Септември 7, 2021 в 07:19 ч
Хорхе Масвидал е готов да се бие с братята Логан и Джейк Пол. В началото на годината Масвидал беше в добри отношения с Джейк. Двамата даже тренираха заедно и Масвидал го подготви за битката с Бен Аскрен. С течение на времето обаче отношенията им се охладиха.

Пол си уреди битка с Тайрън Уудли, а Хорхе реши да застане на страната на своя колега. Това не се хареса на Пол и той се подигра на Масвидал за нокаута, който получи от Камару Усман.

В крайна сметка Пол успя да се справи с Уудли и опроверга прогнозата на Масвидал, който очакваше Уудли да бие с нокаут. Сега Пол е свободен да си търси други съперници за боксов мач и Масвидал е готов да танцува:

Кой по дяволите е това хлапе Джейк Пол ? Той си мисли, че сме приятели, защото му дадох съвети за боя с Бен Аскрен. Разкарай се, братле. Ще ти ударя шамарите. Аз съм боец. Ще пребия всичките Пол. 

Ако те сложат парите в джоба ми, тогава ще пребия Логан Пол, Джейк Пол и всеки друг Пол. Ще размажа физиономиите на тези хлапета от Дисни. 

Аз се бия с мъже, които тренират от 7, 8-годишна възраст и искат да ми направя това, което аз искам да им сторя. Да се бия с хора като братята Пол е бонус за мен. 

UFC може да не го позволят, но всичко е възможно. Дейна Уайт не харесва тези хлапета и знае, че ще ги нараня. Може би Дейна ще реши да им изпрати шибан убиец. 

Имат ли шансове братята Пол срещу Масвидал ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес