Зареждане

Хорхе Масвидал аутсайдер срещу Леон Едуардс

Хорхе Масвидал аутсайдер срещу Леон Едуардс
Публикувано на: Октомври 13, 2021 в 09:52 ч
Преди около три години Хорхе Масвидал и Леон Едуардс се спречкаха зад кулисите на събитие в Лондон, като Едуардс отнесе няколко шамара. Сега двамата ще могат да разрешат конфликта напълно законно в UFC 269 на 12-ти декември в Лас Вегас.

Вижте също: Хорхе Масвидал срещу Леон Едуардс на UFC 269

"Ще го шамаря всеки път, когато се доближи до мен," закани се Едуардс. "Затова може да нямаме близки срещи на пресконференциите. Ще бъде лудница в седмицата преди събитието. В хотела ще е лудница."

Едуардс е сочен за фаворит с -210, а Масвидал е +180.

"Rocky" записа добра статистика през последните години, нанизвайки 9 победи в последните си 10 битки, като и един отменен двубой. Но пък конкуренцията на "Gamebred" може да се каже, че е била доста по-сериозна при неговия резултат 6-5.

Много вероятно е победа над Масвидал да заслужи на Едуардс претендентското място за битка срещу победителя от двубоя между шампиона Камару Усман и Колби Ковингтън, който ще се проведе следващия месец в UFC 268 в Ню Йорк.

При Масвидал обаче едва ли стоят така нещата, тъй като той идва след две поредни загуби от Усман. А и има много интрига в правене на двубой между Ковингтън и Масвидал.

Ето видео на първите шамари между Едуардс и Масвидал. През декември ще гледаме още.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес