Зареждане

Хорхе Масвидал аут от боя с Едуардс на UFC 269

Хорхе Масвидал аут от боя с Едуардс на UFC 269
Публикувано на: Ноември 11, 2021 в 14:05 ч
Хорхе Масвидал е получил контузия и няма да се бие следващия месец. Най-лошото копеле в UFC трябваше да премери сили в полусредна категория с Леон Едуардс. Двамата бяха част от бойната карта на UFC 269, което ще се проведе на 11-ти декември в Лас Вегас. Все още не е ясно дали битката им ще бъде преместена за 2022 година или от UFC ще търсят нов опонент за Леон.

Веднага феновете в социалните мрежи призоваха Хамзат Чимаев да се включи с кратко предизвестие. Двамата трябваше да се бият преди година, но битката им пропадна няколко пъти. Чимаев вече изяви желание да се бие през декември и си търсеше съперник от топ 10 на категорията. Има голяма вероятност Дейна Уайт да притисне Едуардс за битка срещу Чимаев, в която победителят да получи шанс за титлата.

Оттеглянето на Масвидал е доста интересно предив това, което се случи преди няколко дни. Колби Ковингтън загуби от Камару Усман в битка за титлата и призова Хорхе да се оттегли от боя с Едуардс, за да се бият. Ковингтън и Масвидал са бивши приятели и не спират да се обиждат от доста време насам. Двамата няколко пъти изявиха желание да се бият, но не се получи.

Трябва ли Чимаев да се включи като смяна и да се бие с Едуардс ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес