Зареждане

Холоуей срещу Чандлър за титлата BMF, ако Конър отпадне?

Холоуей срещу Чандлър за титлата BMF, ако Конър отпадне?
Публикувано на: Юни 5, 2024 в 00:00 ч
ММА анализаторът Чаел Сонне изказа идеята за мач между Макс Холоуей и Майкъл Чандлър в двубой за титлата на BMF, ако Конър Макгрегър се оттегли от UFC 303.

По-рано тази седмица Чандлър и Макгрегър трябваше да участват в пресконференцията на UFC 303 в Дъблин, Ирландия. По неизвестни причини обаче събитието беше отменено в последния момент. За щастие на Чандлър, той все още не се беше качил на самолета, за да замине, когато му съобщиха новината.

Както можете да си представите, това доведе до много спекулации относно самата битка. Някои смятат, че има някаква контузия, за която не ни се съобщава, докато други поставят под въпрос загадъчния характер на туита на Макгрегър относно инцидента.

Неотдавна Чаел Сонен реши да изкаже мнението си за това как ще се развие всичко.


Сонен предлага Чандлър/Хулоуей

"Просто не вярвам, че един месец предварително, независимо дали става дума за болест, контузия или някакво друго извинение, Конор ще е този, който ще се изтегли. Това би променило кодекса, към който той трябва, като човешко същество, яростно да се придържа. Но ще ви кажа следното: няма да има отлагане на тази битка. Или ще се бият на 29-ти, или ще продължим напред. А и между другото, шоуто все още ще се състои. Вярвам, че Конър ще се изправи срещу Майкъл Чандлър, много съм сигурен. Ако обаче не е той, Майкъл Чандлър срещу Макс Холоуей за титлата на BMF е битката, която трябва да се организира."

Вярвате ли, че двубоят Конър Макгрегър срещу Майкъл Чандлър ще се състои, както е планирано, на 29 юни на UFC 303? Ако не, ще се случи ли някога?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес