Зареждане

Холи Холм иска реванш с Аманда Нунеш

Холи Холм иска реванш с Аманда Нунеш
Публикувано на: Юни 20, 2020 в 12:00 ч
Бившата шампионка в категория петел Холи Холм иска да направи още една битка с Аманда Нунеш. Двете премериха сили за титлата на бразилката през юли миналата година. Аманда успя да я нокаутира с ритник в главата в последната минута на първия рунд. Холм е с рекорд 3-3 в последните си 6 битки, като в тях има цели 3 двубоя за титли в организацията.

Тя твърди, че получава много шансове за златото, защото се бие с най-добрите жени в UFC и винаги била близо до нов шанс. Холм ще се бие срещу Ирен Алдана през август и призова Нунеш да не се оттегля, за да направят реванш:


Не успях да си върна титлата и това е дразнещо. Вярвам, че винаги съм близо до нея, защото се бия с най-добрите състезателки в UFC. Все още се целя в титлата. Знам, че е нужно много работа, за да стигнеш до нея, както и много отдаденост. Трябва да печелиш големи битки. Няма да позволя тази възможност да ми се изплъзне отново. Хората говорят, че се бих доста пъти за титли, но си има причина. 

Аз се бия с най-добрите и винаги съм близо до златото. Много често съм на една победа от златото. Сега имам пред себе си Алдана. Не смятам, че Нунеш наистина иска да се оттегли от ММА. Ще видим какво ще направи. Никой няма да я обвини, ако се оттегли. Трудно е да се оттеглиш, когато си на върха. Надявам се, че тя няма да се оттегли, за да направим реванш.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес