Зареждане

Henry Cejudo нокаутира Marlon Moraes и стана двоен шампион

Henry Cejudo нокаутира Marlon Moraes и стана двоен шампион
Публикувано на: Юни 9, 2019 в 08:01 ч
Шампионът в категория муха Henry Cejudo се качи в категория петел в търсене на втора титла. Той се изправи срещу Marlon Moraes в главната битка на UFC 238, което се проведе в Чикаго. "The Messenger" изстрада доста в началото, но накрая успя да спечели всичко. В първия рунд Moraes започна да обработва краката на Cejudo с ритници и Henry нямаше отговор за тези ритници. Marlon подложи под голям натиск Cejudo в първия рунд и доминираше през цялото време, а Henry просто поемаше всичко, което Moraes му предложи.

Във втория рунд Cejudo обърна нещата и започна да вкара все по-тежки удари, които привличаха вниманието на бразилеца. Cejudo успя да направи промени по време на почивката, а Marlon продължи да разчита на ритници, които в повечето случаи пропускаха целта. Здрав ритник от Moraes успява да свали Cejudo, но той се изправя. Henry вкарва силен десен, а след него и ъперкът. Двамата влизат в клинч, където Cejudo вкарва брутални удари с колена, а Moraes не знае какво да направи. В края на рунда Cejudo и Moraes влизат в размяна на удари и бразилеца вкарва силен десен, който наранява златния медалист.

 В третия рунд Cejudo вдига още повече оборотите, а Moraes е изтощен. Нови удари с колена от Henry и срещата е спряна за кратко, защото Moraes се оплака от бъркане в окото. Срещата е подновена секунди по-късно и Moraes вкарва ритник, а Cejudo опитва да го свали на земята, но не успява. Нов клинч и нова порция колена от Cejudo. Moraes успява да вкара лакът, а Cejudo опитва да го удуши, но не успява. Moraes от своя страна опитва armbar, но без успех. Cejudo доминира на земята и вкарва сериозен граунд енд паунд на бразилеца, който е изтощен и не се защитава. Градушката от удари продължава и край на срещата. Henry Cejudo e двоен шампион на UFC. Той навлиза в серия от 5 поредни победи и призова от UFC да му платят това, което заслужава. Cejudo предизвика Dominick Cruz, Cody Garbrandt и Urijah Faber и се закани, че ще отиде в категория перо, за да се бие за 3-та титла.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес