Зареждане

Henry Cejudo: Не избягвам Demetrious, но мисля, че си заслужих битка за пари с Dillashaw

Henry Cejudo: Не избягвам Demetrious, но мисля, че си заслужих битка за пари с Dillashaw
Публикувано на: Септември 17, 2018 в 14:40 ч
Henry Cejudo поднесе изненадата тази година, като успя да детронира Demetrious Johnson ида прекъсне легендарната му серия от защити на титлата в категория муха.

Cejudo победи с решение, но все още има много хора, които мислят, че Mighty Mouse беше ограбен. Henry не се съобразява с тях и дори каза, че категория муха има нужда да си почине от бившият шампион Demetrious Johnson.

Явно Cejudo е бил сериозен в изказването си и не обмисля реванш с DJ, а е насочил вниманието си към супер двубой с TJ Dillashaw, който е шампион в категория петел:

Искам да се бия с TJ Dillashaw и от това, което виждам по медиите си личи, че и той иска да се бием. UFC искат тази битка и сега е време за преговори, защото трябва да се разберем в коя категория да бъде двубоя.

Мисля, че те не ме отразяваха когато не бях шампион и искаха битака между Johnson и Dillashaw, но сега аз съм шампион и аз искам тази битка.

Смятам, че си заслужих тази битка и нека Demetrious Johnson се излекува и ще му дам реванш. Не се опитвам да го избегна, но аз си заслужих тази битка. Искам да се бия за много пари и си го заслужих.

Може и да нямам 11 или 12 защити на титлата, но направих нещо, което не беше правено и заслужавам малко уважение. Нека направим битката с Dillashaw.

Какво мислите за думите на Henry Cejudo? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес