Зареждане

Henry Cejudo иска да се бие с Frankie Edgar, ако той победи Max Holloway

Henry Cejudo иска да се бие с Frankie Edgar, ако той победи Max Holloway
Публикувано на: Юни 11, 2019 в 17:13 ч
Двойният шампион Henry Cejudo иска да продължи да твори история и вече знае какво трябва да направи, за да достигне нови висоти. "The Messenger" иска да се качи в категория перо, за да се опита да спечели титлата в категорията. Това ще го направи троен шампион, което ще бъде невероятно постижение. В това нещо обаче има уловка и Cejudo е готов да се бие там, но само срещу определен боец. Henry ще се качи в перото, но само ако Frankie Edgar успее да детронира Max Hоlloway на UFC 240 следващия месец в Канада:


Битката, която наистина искам от гледна точна на спорта е тази с Frankie Edgar, ако разбира се той успее да победи Max Holloway в Канада. Вече си говорихме с моя екип за тази битка и я искам, защото Edgar също е борец. Мисля, че ако той успее да победи Max, то тогава имаме шанс за битка. Нямам нищо против Frankie, аз просто искам да се бия с най-добрите.

 Знам, че той се обиди, когато го предизвиках заедно с Marlon Moraes и знам, че не ми повярва. Защо да не мога да спечеля още една титла ? Хората продължават да ми казват, че не мога. Казаха ми, че ще бъда нокаутиран от Marlon, а преди това от Demetrious Johnson и TJ Dillashaw.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес