Зареждане

Хенри Сехудо загатна за оттегляне от ММА

Хенри Сехудо загатна за оттегляне от ММА
Публикувано на: Декември 13, 2019 в 00:00 ч
Двойният шампион Хенри Сехудо не е доволен от заплатите си в UFC и заплаши, че ще се оттегли от ММА. Той иска значителни по-големи чекове, защото вече е постигнал всичко в играта и е време да поработи за пари. Двойния шампиона държи титлите в категория муха и петел и в момента се възстановява след операция.

Той спечели вакантната титла в категория петел през юни и не се е бил оттогава. Хенри държи картите в двете категории и това го поставя в доста изгодна позиция. Той иска да напълни банковата сметка с много нули и заплаши, че ще свали ръкавиците завинаги, ако от UFC не развържа кесията:


На 100% съм в тази игра само заради парите. Тук съм, за да правя пари. Не съм тук за нова титла или още постижения. Вече постигнах всичко, което исках да постигна. Има само едно нещо, което ми липсва и това са многото нули. Това е всичко. Готов съм да се оттегля от ММА, ако се наложи. 

Вече имам сума, която ми се върти в главата, но това е между мен и UFC. Уважавам Дейна и всичко, което е направил, но аз се интересувам от финансите. 

Ако не може да се разберем за парите, то тогава успех на категориите и на сребърните и бронзовите медалисти, които ще се бият за титлите. Аз съм добър и умен човек. Искам имоти и други неща. Живота не се върти около битките. Има много други неща, с които искам да се занимавам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес