Зареждане

Хенри Сехудо: Ти Джей Дилашоу се оттегли заради USADA

Хенри Сехудо: Ти Джей Дилашоу се оттегли заради USADA
Публикувано на: Декември 11, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в две категории Хенри Сехудо сподели истинската причина за пенсионирането на Ти Джей Дилашоу.

Преди няколко дни бившият шампион в категория петел обяви, че слага край на кариерата си. Дилашоу претърпя поредната тежка операция, която ще го държи една година извън играта. През февруари Ти Джей ще стане на 37 години, което е сериозна вързаст за тази категория.

За последно Дилашоу се би за титлата с Алджамейн Стърлинг в края на октомври. Ти Джей влезе контузен в боя и беше прегазен и нокаутиран във втория рунд. Така той обяви, че се оттегля от ММА, но Сехудо вярва, че Ти Джей го е направил, защото му е писнало от тестовете на USADA.

„Първото нещо, за което се сещам, е, че може би отново е хванат с допинг. Но има съмнения, че това е така. Мисля, че Ти Джей имаше друга операция и той абсолютно не иска представители на USADA да идват при него всяка седмица. 

Това наистина е досадно. Обичам USADA, но бойците трябва непрекъснато да се подлагат на куп тестове. Отнема време и усилия. Така че наистина не вярвам, че Ти Джей се е оттеглил от професионалните смесени бойни изкуства. 

Просто се измори от постоянните посещения на хората от USADA. Гарантирам, че в случая с Дилашоу те вероятно са го посещавали всеки ден, а това изобщо не е готино.", каза Сехудо във видео в канала си в YouTube.

USADA ли е причината за оттеглянето на Дилашоу ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес