Зареждане

Хенри Сехудо спира с ММА при загуба от Двалишвили

Хенри Сехудо спира с ММА при загуба от Двалишвили
Публикувано на: Януари 30, 2024 в 15:00 ч
През февруари Хенри Сехудо, бивш двоен шампион на UFC, ще се завърне в клетката. "Triple C" ще се изправи срещу опасен съперник в лицето на Мераб Двалишвили. Битката им ще бъде част от картата на събитието UFC 298, което ще се проведе в Калифорния.

Срещата ще излъчи претендент за титлата в категория петел. Американецът обяви, че ако загуби, това може да е последната битка в кариерата му. В интервю за The HJR Experiment Сехудо каза следното за предстоящата битка с грузинеца:

"Това е битка за определяне на претендент. Ако загубя и падна в ранглистата, най-вероятно това ще е краят. ММА е тежък спорт. Не лесно да имаш тренировъчни лагери когато си с две деца и други неща, за които да се тревожиш.

 В тази битка ще бъде всичко или нищо. Не винаги се биеш заради любовта към спорта. Дори когато се връщах в клетката, си мислех, че битката, която ми беше предложена ми хареса. Исках да тествам себе си. 

Имах и добра финансова компенсация за тригодишната пауза. Няма нищо по-лесно от това да правите пари в бойните спортове.", сподели Сехудо.

Хенри се завърна през 2023 година след 3-годишно отсъствие. По време на галата на UFC 288 той се би за пояса в категория петел с Алджамейн Стърлинг, но загуби с разделно съдийско решение. В момента Сехудо е трети в ранглистата на своята категория.

Ще успее ли Сехудо да бие Двалишвили ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес