Зареждане

Хенри Сехудо: Сергей Павлович не може да победи Джон Джоунс

Хенри Сехудо: Сергей Павлович не може да победи Джон Джоунс
Публикувано на: Май 16, 2023 в 00:00 ч
Американският ММА боец, бивш шампион на UFC в две теглови категории Хенри Сехудо сподели мнението си за потенциалните противници на шампиона в тежка категория Джон Джоунс. Сехудо говори за потенциалната битка със Стипе Миочич и руснака Сергей Павлович.

Сергей набра доста скорост в тежка категория. Той записа серия от победи с нокаут в първия рунд. Павлович беше резерва на битката между Джоунс и Сирил Ган, която се проведе през март. След това Павлович успя да нокаутира Къртис Блейдс и се затвърди като безспорен претендент.

За съжаление Джоунс е избрал Стипе Миочич за следващата си битка. Сехудо прогнозира победа за Джоунс срещу Стипе, както и още по-лесен успех над Павлович.

„Не мисля, че Стипе Миочич може да победи Джон Джоунс. Сергей Павлович има още по-малък шанс от Стипе Миочич. Сергей е по-бавен от Стипе.“, каза Сехудо.

И докато Чеъл Сонен вярва, че Джоунс трябва да предизвика Павлович, Джоунс не вижда смисъл от такава битка. За съжаление няма да видим такъв бой, защото Джоунс планира да се оттегли от ММА, след като през зимата се бие с Миочич.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес