Зареждане

Хенри Сехудо: Перейра е по-обигран от Адесаня - ще има нокаут!

Хенри Сехудо: Перейра е по-обигран от Адесаня - ще има нокаут!
Публикувано на: Август 10, 2022 в 10:00 ч
Хенри Сехудо смята, че Алекс Перейра е човекът, който ще сложи край на царуването на Израел Адесаня в средната категория.

Адесаня (23-1) залага титлата си на шампион срещу бившия кикбоксьор Перейра (6-1) в главното събитие на UFC 281 на 12-ти ноември в Медисън Скуер Гардън в Ню Йорк.

Перейра има вече две победи над Адесаня в кикбокса и бързо се изкачи в класациите в ММА, като за последно нокаутира Шон Стрикланд с бруталното си ляво кроше. Така той си уреди трета среща с Адесаня - този път по правилата на ММА.

Сехудо смята, че Перейра може да надвие шампиона, след като го е правил вече два пъти.

"Това ще е интересна битка, защото Адесаня е много скучен и всички го критикуват за това, включително и аз. Но в тази битка имаме двама страйкъри и не мисля, че тя ще продължи 5 рунда. Перейра има опит с Адесаня.

Израел е шампион и това не е случайно, но виждам повече обиграност и разнообразие в играта на Перейра и мисля, че това го прави по-опасен. Има няколко неща, които Израел не прави както трябва и Перейра съм сигурен, че ще се възползва от тях.

Първото е неговата стойка - прекалено нашироко се простира. Перейра ще се възползва от изведения преден крак на Адесаня. А ако играят в стойка - Алекс вече има две победи над него там.

Адесаня те изцежда и изтощава в крайните рундове лека-полека. Докато при Перейра не знаеш какво може да ти се случи. Виждали сме го - летящи колена, ритници, крошета... Разнообразието е голямо и затова залагам за победа в полза на Алекс Перейра с нокаут."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес