Зареждане

Хенри Сехудо: Или бия Двалишвили, или спирам с ММА

Хенри Сехудо: Или бия Двалишвили, или спирам с ММА
Публикувано на: Февруари 16, 2024 в 12:00 ч
Хенри Сехудо, бивш шампион в две тегловни категории на UFC, твърди, че ако загуби от Мераб Двалишвили този уикенд на UFC 298, той определено ще прекрати своята MMA кариера.

Сехудо ще се завърне в клетката на най-голямата ММА промоция в света, когато се изправи срещу Двалишвили на UFC 298 в Калифорния този уикенд. За 37-годишния американец това ще бъде завръщане в октагона след загубата от Алджмейн Стърлинг на UFC 288 през май 2023 година.

В разговор с журналисти преди UFC 298, Сехудо твърди, че ако загуби от Двалишвили, той определено ще прекрати приключението си в бойните спортове.

"Защитих шампионския пояс в категория петел. Загубих последната си битка със съдийско решение, но не се отказвам от мечтата си да спечеля шампионския пояс в категория перо. Ако спечеля срещу Мераб, тогава ще искам този, който ще има шампионския пояс в категория до 66 килограма. 

Чувствам, че го заслужавам. Всичко или нищо. Това казах на моите треньори. Или печелим златото, или завършваме. Или печеля, или си тръгвам. Оказвам това напрежение върху себе си, защото приемам този спорт много сериозно. 

Направих всичко, което можах. Какво, по дяволите, трябва да доказвам ? Сега мотивацията е да бъда малко ядосан. Ядосан съм на себе си, но все още съм мотивиран.", сподели Сехудо.

Ще успее ли Сехудо да се справи с Двалишвили ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес