Зареждане

Хенри Сехудо: Хасбула може да стане световна суперзвезда

Хенри Сехудо: Хасбула може да стане световна суперзвезда
Публикувано на: Юли 6, 2021 в 04:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC Хенри Сехудо смята, че джуджето Хасбула Магомедов може да стане световна суперзвезда. В последните месеци известен ютубър обяви, че ще организира бой между Хасбула и Абдурозик.

На пръв поглед това не е кой знае какво, ако не видиш физическите размери на двамата. Хасбула и Абдурозик страдат от рядко заболяване и не могат да се развиват нормално физически. И двамата са на 17-18 години, но въпреки това изглеждат като малки деца.

Асхаб Тамаев направи Хасбула известен и много ММА бойци се впечатлиха от малкото джудже. Хенри Сехудо дори обяви готовност да се бие с Магомедов и няколко пъти го предизвика в социалните мрежи.

 Хасбула най-вероятно няма да се бие с Абдурозик, защото наскоро стана ясно, че се е скарал с Тамаев. Това обаче е без значение, защото Хасбула вече е звезда и Сехудо вярва, че го чака светло бъдеще.

Ето какво сподели Хенри Сехудо по адрес на Хасбула:

Хасбула има големи планове и иска да дойде в САЩ. Иска да се бие в Лас Вегас. Праща ми съобщения и ще видим какво ще стане. Не се приемам твърде насериозно. Дори моята приятелка е малко по-висока от мен. 

Търся различни начини да тролвам. Гледам нещата от страна на бизнеса. Виждам как Хасбула може да стане много разпознаваема фигура в цял свят. Ако Хасбула си изиграе правилно картите, тогава може да стане световна суперзвезда. 

Как да не харесваш такъв човек ? Този пич има някакъв синдром, но е на 17 или 18 години, а в същото време иглежда като 5 или 6-годишен. 

Ще стане ли Хасбула голяма звезда ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес