Зареждане

Хавиер Мендез: Хабиб мина през много тежък лагер

Хавиер Мендез: Хабиб мина през много тежък лагер
Публикувано на: Октомври 26, 2020 в 02:00 ч
Дългогодишният треньор на Хабиб Нурмагомедов, Хавиер Мендез разкри, че неговия боец минал през много тежък лагер за UFC 254. Мендез споделя, че неговия боец имал заушка, а много от неговите съотборници били със стафилококова инфекция.

Всъщност инфекцията беше причината братовчедът на Хабиб, Умар Нурмагомедов да се оттегли от битката си на UFC 254. Хавиер сподели още, че Хабиб счупил един от пръстите си на крака, но въпреки това бил решен да се бие. Ето какво още сподели Мендез:

Това беше най-лошия ни тренировъчен лагер. Храната и стаите бяха най-добрите досега, гостоприемството беше най-доброто досега. Но имахме толкова много лош късмет. Имаше инфекция със стафилокок и заушка на  много от момчета. 

Хабиб имаше заушка две седмици от началото на лагера. Той тренира една седмица наистина леко и след това на следващата седмица си счупи един от пръстите на крака. Заради счупения пръст отново бяхме извън играта. 

Беше много тежък лагер. Хабиб ми каза, че може и пръста да му е счупен, но умут му не се е пречупил. Тогава разбрах, че той ще се бие, без значение от обстоятелствата. 

И въпреки всичко Нурмагомедов се справи с Джъстин Гейджи и го победи със събмишън във втория рунд, а след това се оттегли от ММА.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес