Зареждане

Хавиер Мендез: Бащата на Хабиб ми се ядоса, защото веднъж закъснях

Хавиер Мендез: Бащата на Хабиб ми се ядоса, защото веднъж закъснях
Публикувано на: Януари 12, 2021 в 06:00 ч
Хавиер Мендез, който е дългогодишен треньор на Хабиб Нурмагомедов разкри, че веднъж е ядосал бащата на своя боец. Легендарният треньор Абдулманап Нурмагомедов почина в средата на миналата година след дълга борба със здравословни проблеми.

Тази загуба беше огромна за непобедения шампион, който в края на 2020 година защити титлата си с победа над Джъстин Гейджи. Веднага след битката Хабиб разкри, че се оттегля от ММА, защото не иска повече да се бие без баща си.

Абдулманап успя да създаде 18 световни шампиони по бойно самбо, за което попадна в книгата с рекордите на Гинес. Мендез сподели, че легендарния треньор бил много стриктен и не бил толерантен към закъснения. Ето какво още каза Хавиер:

През цялото време не съм имал нито един отрицателен момент с Манап. Никога. Всъщност се сещам за само 1 такъв. Някак закъснях. Само мъничко. И Манап ме погледна с много твърд поглед. 

Видях в този поглед: "Хавиер, трябва да си по-отговорен." Закъснях с около пет минути. Тази аура на шефа излъчваше Манап. Веднага се почувствах виновен.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес