Зареждане

Хасбула: Няма смисъл от бой между мен и безделника Абдурозик

Хасбула: Няма смисъл от бой между мен и безделника Абдурозик
Публикувано на: Декември 13, 2021 в 02:00 ч
Дагестанската интернет сеназция Хасбула Магомедов няма интерес към битка с Абдурозик. В последните месеци двете джуджета станаха известни в социалните мрежи. Чеченския влогър Асхаб Тамаев им готвеше битка и даже направи пресконференция преди нея.

Вижте още - Дейна Уайт: Обичам Хасбула, той има шанс за UFC

Хасбула и Абдурозик страдат от рядко заболяване и не могат да се развиват нормално. И двамата изглеждат като 5-годишни, но всъщност са на 18-годишна възраст. Магомедов събра много фенове в ММА средите и доста ММА бойци му обръщат внимание.

Вижте още - UFC предагат $1.5 милионa за бой Хасбула-Абдурозик

Той беше гост на събитието на UFC през октомври в Абу Даби. Тогава Хасбула се срещна с много звезди, както и с президента Дейна Уайт. Дейна беше впечатлен от Хасбула и сподели, че има минимални шансове той да се бие в UFC вероятно срещу Абдурозик.

Преди няколко седмици Тамаев сподели, че Дейна Уайт му дава над милион, за да организират боя между джуджетата в UFC. Това обаче било фалшива информация. Магомедов беше почетен гост на последното ММА събитие на организацията на Хабиб Нурмагомедов.

Пред медиите Хасбула сподели следното за бъдещето си:

Дейна Уайт не ми каза нищо за битки в UFC. Някои хора искат да го организират, но няма да могат, защото ще бъде скъпо и не много хора ще могат да платят. Освен това не го искам в момента. 

Не го обсъждахме и Дейна Уайт не го предложи. Как може Тамаев да направи това ? Той не ми е баща. Тамаев  подписвал ли е договор с мен за продажба на двубоя ? Как може да продаде битката ми, ако тя дори не съществува ? Снимките, които пусна в социалните мрежи са фотошоп. 

Абду Розик е безделник, той е певец. Тази битка дори няма смисъл. Да се бия с певец би било срам за мен. В момента нямам противник. UFC ме поканиха да гледам двубои като гост и аз обичам да гледам двубои. 

Това е всичко. Познавам Ислам Махачев от дълго време. Не бяхме близки приятели, но се познаваме от около 10 години. 

Ще видим ли някога този мега сблъсък ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес