Зареждане

Хасбула не иска Ислам Махачев да се бие с Леон Едуардс

Хасбула не иска Ислам Махачев да се бие с Леон Едуардс
Публикувано на: Март 21, 2023 в 00:00 ч
Както подобава на шампионска битка, битката между Камару Усман и Леон Едуардс се оказа оспорвана.

След 25 минути в клетката Едуардс спечели със съдийско решение и най-накрая затвори трилогията с Усман. Вече няма съмнение, че британецът заслужено носи титлата в полусредна категория. Логично е, че за Леон вече се извива опашка от желаещи да се бият с него.

Ислам Махачев, шампионът на UFC в лека категория, реши да се нареди на опашката.

„Искам Леон да бъде следващият. Октомври, в Абу Даби.“, написа Ислам в социалните мрежи.

Президентът на UFC Дейна Уайт все още не е решен да даде шанс на Махачев да стане двоен шампион. От UFC искат Едуардс да се изправи срещу Колби Ковингтън, който беше резерва на битката им с Камару Усман. Леон не иска да дава шанс на Ковингтън, който не се е бил от 1 година.

Ако Махачев продължи да настоява, определено ще му бъде дадена битка с Леон, защото тези битки винаги са интересни. Има обаче един човек, който не иска да гледа такава битка. Блогърът Хасбула Магомедов, който е близък приятел и сънародник на Махачев се обяви против битката.

„Защо трябва да се качва в полусредната категория ? Той вече е готин. Ислам е шампион и всички се страхуват от него.”, каза Хасбик в канала на The Schmo в YouTube.

Махачев едвам победи Александър Волкановски, който беше значително по-нисък от него по размер. В битката с Едуардс, Махачев ще бъде по-дребния боец. Това определено няма да бъде в негова полза.

Трябва ли Ислам да гони битката с Едуардс ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес