Зареждане

Хамзат Чимаев тренира здраво преди мача с Робърт Уитакър в UFC 308

Хамзат Чимаев тренира здраво преди мача с Робърт Уитакър в UFC 308
Публикувано на: Септември 6, 2024 в 08:01 ч
Непобеденият претендент за титлата в средна категория Хамзат Чимаев отново се очаква да направи дългоочакваното си завръщане в действие по-късно тази година в елиминационен мач срещу бившия шампион Робърт Уитакър на UFC 308 - и със сигурност засилва тренировките за завръщането си.

Чимаев е извън битките, откакто постигна спорна победа с решение над бившия шампион в полусредна категория Камару Усман в подглавен двубой на UFC 294.

По-рано това лято, Чимаев отпадна от заглавната битка на UFC Fight Night Saudi Arabia с гореспоменатия Уиттакър, заради заболяване, което изключи чеченеца от първото му участие в главното събитие на промоцията.

Хамзат Чимаев демонстрира нов тренировъчен режим преди UFC 308

Сега, когато ще бъде съпредседател на UFC 308 в Абу Даби срещу Whittaker в продължение на пет рунда, изключително талантливият Chimaev сподели някои нови тренировъчни кадри, които включват обикаляне на тежък чувал, докато е увит със съпротивителна лента, засилвайки постоянно развиващата се ударна игра на крака.

Оставайки на гореспоменатата карта в Рияд, бившият шампион в средна категория Уиттакър се справи с импровизирания си противник Икрам Алискеров с бляскава победа в първия рунд с нокаут.

Отново резервиран за двубой с чеченеца в края на следващия месец, Уитакър твърди, че е уверен в себе си, тъй като завършва втория си тренировъчен лагер за двубоя с Хамзат Чимаев.

"По същество имах два лагера за Хамзат Чимаев, нали?" - каза Робърт Уитакър. "Мисля, че по отношение на уменията вероятно съм в най-добрата си форма. Теоретично погледнато, съм бил особено подготвен за Хамзат, както бих могъл да бъда, нали?"

"Знаете ли, трябва да се притеснявате колко силно той ще натисне на борбата в първите няколко рунда", обясни Робърт Уитакър. "И след това, какво ще направя след това, след като спра свалянията, след като се изправя или каквото и да е друго, и просто ще се бия с него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес