Зареждане

Хамзат Чимаев няма да слага край на кариерата си

Хамзат Чимаев няма да слага край на кариерата си
Публикувано на: Юни 20, 2024 в 10:00 ч
Хамзат Чимаев отмени шестата си битка, откакто се присъедини към UFC, а феновете се притесняват, че това може да означава края на кариерата му.
Когато започна пандемията от коронавирус, Хамзат беше сред заразените лица, преминали през по-тежко протичане.

В един момент той попадна в болница и беше толкова ужасен от последиците от болестта, че дори заговори за преждевременно прекратяване на професионалната си кариера. Хамзат в крайна сметка продължи напред, но активността в мачовете вече не беше същата.

Преди няколко дни в интернет се появи снимка, която показва, че "Borz" е отново в болницата, след като отмени двубоя си с Робърт Уитакър и никой не знае точно какво го е изпратило там. От Essentially Sports излязоха с информация, че чеченският боец отново обмисля края на кариерата си.

Тази новина набра скорост в социалните мрежи и трябваше някой от щаба на чеченеца да коментира. Мажди Шамас, мениджър на Чимаев, разкри, че това не е вярно и не се обмисля оттегляне от ММА:

„Новините, че Хамзат ще се пенсионира, не са верни. Хранителното отравяне е виновно за отменения бой. Не може да се бие в такова състояние.“, каза Шамас пред TACC.

Все още няма яснота около завръщането на чеченеца.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес