Зареждане

Хамзат Чимаев - наемният убиец на UFC

Хамзат Чимаев - наемният убиец на UFC
Публикувано на: Септември 7, 2022 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев се сравни с наемен убиец преди главната му битка в UFC 279 с Нейт Диаз.

Изгряващата звезда Чимаев е със статистика 11-0 като професионален боец по смесени бойни изкуства с 10 приключвания на срещите си, докато 37-годишният Диас влиза във финалната битка по своя договор с UFC.

Много последователи на спорта бяха критични към решението на UFC да изправи любимия на феновете Диас срещу родения в Русия швед, който е израснал, гледайки американеца, но има желание да го победи емблематично в Лас Вегас този уикенд.

На въпрос от ESPN как си представя битката с Диас, 28-годишният Чимаев каза:

„Ще направя малко пари и ще му разбийте главата, разбирате ли? Ще се позабавлявам.

„UFC иска да убия този човек, трябва да го направя. Винаги казвам, че съм като убиец, нали знаеш. Те ми плащат на мен, а аз му отрязвам главата."

Когато интервюиращият Брет Окамото попита дали Чимаев се вижда като наемен убиец на UFC в главното събитие този уикенд, боецът в полусредната категория каза:

„Да, такъв съм.“

Диаз се би за последно през юни 2021 г., като претърпя поражение със съдийско решение от Леон Едуардс, който спечели титлата в полусредна категория на UFC преди броени дни.

Чимаев се състезава за последно през април, печелейки със съдийско решение с малка разлика срещу бившия претендент за титлата Гилбърт Бърнс, който стана първият човек, който не е бил завършен от "Borz" в MMA.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес