Зареждане

Хамзат Чимаев: Колби Ковингтън ми отказа на 4 пъти

Хамзат Чимаев: Колби Ковингтън ми отказа на 4 пъти
Публикувано на: Февруари 10, 2023 в 00:00 ч
Хамзат Чимаев твърди, че Колби Ковингтън отказал на 4 пъти битка с него.

В последните месеци не спираше да се говори за битка между двамата. Дейна Уайт говореше, че иска да ги изправи един срещу друг в полусредна категория. Това щеше да бъде битка, която да излъчи претендент за титлата.

За съжаление вече не се говори за такава битка. От UFC искали Ковингтън да се бие с Белал Мохамед. Така Чимаев остана в немилост и сега си търси битки в средна категория. Хамзат се е спрял на Робърт Уитакър, който е готов да премерят сили.

„Вярно ли е, че са ми предложили четирима опоненти ? Да, и аз се съгласих на всички битки. В различни категории ли беше ? Да, бях готов да се бия и в полутежка категория, след като Иржи Прохазка се контузи. 

Там нямам направени битки и ми отказаха. Ковингтън отказа ли ? Да, четири-пет пъти отказа. Изпратиха му договор, изпратиха го и на мен. Имаше конкретно предложение за бой. Той не иска. Бях готов за всякакви срещи. 

За мен Колби е много удобен противник, борец. Но аз съм по-добър от него в граплинга и по-силен.“, каза Чимаев в интервю за YouTube канала на Captain Hardcore.

Предстои да видим кой ще бъде следващ за Чимаев в UFC.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес