Зареждане

Хамзат Чимаев: Камару Усман се страхува от мен

Хамзат Чимаев: Камару Усман се страхува от мен
Публикувано на: Април 8, 2022 в 02:00 ч
Хамзат Чимаев вярва, че с лекота ще се справи с Гилбърт Бърнс. Двамата ще се бият след няколко дни на събитието UFC 273, което ще се проведе във Флорида. 27-годишният чеченец залага непобедената си серия от 10 поредни победи и цялата реклама, която му беше направена.

Той е с рекорд 10-0 при професионалистите, 3-0 при аматьорите, както и 24-0 в борбата. Хамзат не спря да впечатлява в UFC и спечели 4 победи с приключване. Две от тези победи бяха в 2 различни категории в 10 дни, което е рекорд за историята на UFC.

В интервю за TMZ Чимаев коментира предстоящата си битка и сподели, че Усман се страхува от него. Ето какво още каза чеченската звезда:

"Изпитвам съжаление към Камару Усман и Гилбърт Бърнс. Аз ще размажа Бърнс, а неговият най-добър приятел ще стои в ъгъла и ще гледа. Ще стресна Усман с представянето си. 

Усман помага на Бърнс, защото се страхува от мен. Камару се страхува от мен и иска Бърнс да ме победи, за да не стигна до него. Той му помага, защото иска да ме спре, преди да съм стигнал до него. 

Разбира се, че съм следващ за титлата. Бърнс е номер 2 в категорията. Ако го победя, тогава какво ще правят? Усман ще трябва да остави титлата и да избяга. Готов съм да разбия лицето на Бърнс. 

Надявам се, че е готов. Моите удари са опасни. Те са като тези на Мохамед Али и Майк Тайсън. Не ми пука, че са ме ударили само 4 пъти до момента. Искам да ме удрят, да кървя и да отидем на война. 

Не са ме удряли, защото не са на моето ниво. Надявам се, че някой ще успее да ме удари."

Ще успее ли Чимаев да остане непобеден ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес