Зареждане

Хабиб ще тренира Исмаилов за битката с Минеев

Хабиб ще тренира Исмаилов за битката с Минеев
Публикувано на: Април 10, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион нa UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов ще помага на Магомед Исмаилов. В края на годината "Плешивия хищник" ще направи реванш със своя върл враг Владимир Минеев. Двамата ще се бият под банера на AMC Fight Nights.

Първата им битка видяхме преди близо 3 години и в нея двамата си спретнаха здрав пердах. Тогава съдиите прецениха, че срещата е била равна и не излъчиха победител. Това само подклади враждата им.

Преди няколко месеца двамата се сбиха на ММА галавечер в Русия и враждата им се поднови жестоко. Рамазан Исмаилов, който е брат на Магомед разкри, че 1 месец ще тренират заедно с Хабиб в планината. Ето какво още каза Рамазан Исмаилов пред Sport24:

Имаме план, който е да прекараме месец в планината с отбора на Хабиб Нурмагомедов. Вече имаме спаринг партньори, с които ще се готвим. Ще направим всичко възможно, за да спечелим битката. Когато Магомед премине тренировъчния лагер в планината, тогава той ще бъде много по-силен, ще диша много по-добре.

 Неговата задача ще бъде да тренира, след което да спи и да повтори. Радваме се, че Хабиб ще бъде с нас, защото това ще бъде плюс 30% към победата. Нурмагомедов има много опит и е номер 1 в света. 

Втората битка между Минеев и Исмаилов ще се проведе през октомври.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес