Зареждане

Хабиб подкрепи Масвидал след атаката над Ковингтън

Хабиб подкрепи Масвидал след атаката над Ковингтън
Публикувано на: Март 25, 2022 в 02:00 ч
Хабиб Нурмагомедов се застъпи за Хорхе Масвидал след неговата атака над Колби Ковингтън. Преди няколко дни "Gamebred" издебна Ковингтън пред ресторант в Маями и му вкара няколко удара в главата. В резултат на това "Chaos" е със счупен зъб и контузия в ръката.

Враждата между Ковингтън и Масвидал трябваше да приключи в началото на месеца в октагона. В Лас Вегас Ковингтън успя да доминира над Масвидал и го победи с решение. Още тогава Хорхе се закани, че ще счупи челюстта на Ковингтън в уличен бой.

Вижте още - Арестуваха Хорхе Масвидал за атаката над Ковингтън

Най-лошото копеле в UFC не може да прости на Колби, че обиди семейството му. Масвидал си създаде проблеми с властите и беше арестуван, но излезе от ареста под гаранция от 15 000 долара.

В своя акаунт в социалните мрежи Нурмагомедов коментира ситуацията и написа:

"Ако си по-силен от някого в октагона, това не означава, че можеш да обиждаш децата му. Никой няма право да обижда нечие семейство. След като сте тръгнали по този път, бъдете готови да подкрепите думите си. 

Бяхте нападнат от професионален боец, същият като вас, и отивате да повдигнете обвинение срещу него в полицията ? Мисля, че всички в полусредна категория трябва да откажат да се бият с Колби. 

Вие просто не приемайте битки с него, оставете го да седи без битка. Вероятно това ще се отрази значително на него и на всички бойци, които дори си помислят на обиждат децата на някого.

С такива действия провокира бойците да го търсят по ресторани, за да се оправят с него."

Прав ли е Нурмагомедов ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес